مقایسة اثر فسفاته و پوشش زیرکونیوم بر خواص نهایی رنگ

پوشش ضد خوردگی

 

1- 

مقدمه جهت بهبود خاصیت ضدخوردگی فلزات از روشهای مختلفی به کارگیری می‌شود که از پاراگراف مهمترین آنان می‌توان به به کارگیری از پوششهای متفاوت سطح، حفاظت آندی و حفاظت کاتدی اشاره کرد . پوششهای تبدیلی ، به کارگیری از رنگها، پوششهای معدنی و فلزی،‌ از جمله مهمترین روشهای قضیه استعمال جهت بهبود مقاومت به خوردگی اشکال فلزات می‌باشند . 

جهت بهبود عملکرد ضدخوردگی و همچنین افزایش چسبندگی رنگ به زیرآیند، از پوششهای تبدیلی به کارگیری می‌شود . هدف از این گزارش مقایسه کارایی چسبندگی و ضدخوردگی رنگ با دو گونه آماده‌سازی فسفاته و پوشش تبدیلی زیرکونیوم می‌باشد . 

2- 

معایب عمومی پوشش فسفاته با اعتنا به معایب پوششهای فسفاته که در ذیل به آن‌ها اشاره گردیده است، محققین مختلف در اندیشه جایگزینی این پوشش هستند . 

? اجرا در دمای بالا: فرایند اجرای پوششهای فسفاته معمولاً بالاتر از دمای 50 جایگاه سانتیگراد است . این دستور نشان میدهد که هزینه‌ی انرژی برای اجرای این مراحل بالا است . 

? طولانی بودن اجرای فرآیند: فسفاته کاری معمولاً بیشتر از 4 دقیقه به طول می‌انجامد . 

? تشکیل لجن در حین اجرا: فسفاته کاری با تشکیل لجن یاور است و روند لجن زدایی هزینه‌بر و وقت گیر هست . 

? خلل ها زیست محیطی: محلول‌های فسفاته معمولاً حاوی فلزات سنگین وزن هستند و وجود این فلزات منجر خلل ها زیست‌محیطی می شود . 

3- 

مزایای همگانی پوشش تبدیلی زیرکونیوم پوشش 

تبدیلی زیرکونیوم دارای مزایای عمده زیر می‌باشد: ? اجرا در دمای محیط: این پوشش به دمای بالا برای اجرا نیاز ندارد . دمای اجرای این پوشش در دمای محیط میباشد . 

 

اجرا بدون تشکیل لجن: در حین اجرای فرایند پوشش تبدیلی زیرکونیوم، هیچگونه لجنی در